Amazon Pay Recharge Quiz Contest – Win ₹5000 Amazon Pay Balance (Answers Added)

Hello OKTrickers:) Today we are sharing amazon pay levels quiz contest answers with you to win ₹5000 amazon pay balance. This offer is valid on amazon mobile app only and Not valid on windows phones, Tablets, Iphone 4 and below

In this quiz there are 3 level and each level has 3 questions you have give correct answers of all three level.You will get chance to win Rs 5000 Amazon pay balance

Eligibility to Enter in Amazon Pay Recharge Quiz Contest:

  • You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest
  1. You should be an individual legal resident of the Republic of India
  2. You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in
  3. You have a billing address within the territory of India
  4. You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest

How to Enter in Amazon Pay Recharge Quiz Contest:

  • First You need to download & Install amazon shopping app From Here Download
  • Open Amazon app and signin/signup to your amazon account
  • Now you will see “Amazon Pay Recharge Quiz” Banner on home page

  • Click on this banner and select Start
  • That’s it. You have successfully entered in amazon pay levels quiz

You may also like Shopclues 6th Anniversary Sale – Minimum 66% Off on 20 Lac+ Products

Updated Today 6-Feb-2018


Amazon Today’s Recharge Quiz Answers:

1. You can recharge your prepaid mobile number on Amazon.in

Ans. True

2. Currently, you can get flat _% cashback up to Rs. _ on prepaid mobile recharges. Fill in the blanks.

Ans.  Flat 50% cashback up to Rs.50

3. The cashback offer on mobile recharges is applicable on which payment methods?

Ans. Net banking credit/debit cards, amazon pay balance

4. Which of the following can you NOT do using Amazon Pay Balance?

Ans. Cryptocurrency trading

5. The cashback offer is applicable on which telecom operators?

Ans. All operators

Terms and Conditions:

  1. This Contest will commence on 6th February 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 28th Feb 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”)
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 40 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 40 participants will be selected as winners of the Contest
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.5000 as Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)

Amazon Pay Levels Quiz Answers:

Level 1: Shop With Balance

1. Which of these is the fastest way to pay for shopping on Amazon?

Ans:- Amazon pay balance

2. You can get 10% cashback on using Amazon Pay balance during the Great Indian Sale. What is the maximum cashback a customer can avail?

Ans:- ₹200

3. What is the minimum order value eligible for the Amazon Pay balance cashback offer?

Ans: ₹250

Level 2: Mobile Recharges

1. Which of the following can be done using Amazon Pay balance?

Ans: Prepaid mobile recharges

2. This Great Indian Sale, you can get flat _% cashback up to ₹_ on pre-paid mobile recharges. What is the correct cashback offer?

Ans: 50% Cashback up to ₹50

3. The Amazon Pay balance cashback offer on prepaid mobile recharges is applicable on all telecom operators

Ans: True

Level 3: Partner Apps

1. Amazon Pay can also be used on many popular apps like BookMyShow, Redbus, Faasos, Urban Ladder and many more.

Ans: true

2. Which of these can you NOT pay for using Amazon Pay on partner websites?

Ans: One-way ticket to the moon

3. When is the Amazon Great Indian Sale live for all customers?

Ans: 21-24 January

Now You Have Completed amazon Pay levels Quiz

Join WhatsApp Broadcast @ 9067949164