(All Answers) Amazon Honor 7X Quiz – Answer and Win Honor 7X

Amazon Honor 7X Quiz Answers

Hey dude ! Searching for Amazon Honor 7X Quiz Answers ? Well you are at correct place 😉 Actually amazon nowadays keep organizing “App only Quiz Contest”. Under the various circumstances there will be so many contests and exclusive deals with unbelievable discounts too.

Today on 16th february they organized Amazon Quiz and named it as Amazon Honor 7X quiz answers. Under this quiz contest you’ve to answers few objective questions and in order to eligible for contest you have to give all answers correctly. You don’t have to worry about the answers, we are here only to provide you the correct Amazon Quiz Answers with pure care. So lets begin.

Prize Of This Quiz:

Win Honor 7X

Total Winners:

There are a total of 10 (ten) Prizes that will be given under this Contest

Amazon Honor 7X Quiz Answers:

1. What is the interface that Honor phones use?

Ans – Emotional UI

2. Which was the first AI enabled phone to be launched in India?

Ans – Honor View !0

3. Which of these phrases is associated with the brand Honor?

Ans – For The Brave

4. What chipset do Honor phones use?

Ans – Kirin

5. What is Honor’s fast charging technology called?

Ans – Super Charge

Amazon Samsung Galaxy A8+ Quiz Answers:

1. Which of these is NOT a features of the Samsung Galaxy A8+?

Ans- Teleportation

2. What is Samsung’s virtual assistant called?

Ans- Bixby

3. What is the display on the Samsung Galaxy A8+ called?

Ans- Infinity display

4. What safety features does the A8+ come loaded with?

Ans- Face recognition and face sensor

5. The A8+ has __GB of RAM. Fill in the blanks.

Ans- 6 GB

Amazon Voylla Quiz Correct Answers:

1. Bangle typically is worn around which part of the body?

Ans- Wrist

2. Which of these is not a kind of jewellery?

Ans- Tutonak

3. Which of these units is used to measure mass of Diamonds?

Ans- Caret

4. Valentine’s Day is celebrated in honor of whom?

Ans- Saint velentine

5. Which of these famous fictional pairs are lovers?

Ans- Romeo and juliet

Amazon Gift Cards Quiz Answers:

1.Which of the following is NOT a benefit of using Amazon Gift Cards?

Ans – Free Hugs With Every Purchase

2. Once claimed, Amazon Gift Cards get added as Amazon Pay balance

Ans – True

3. Amazon Gift Card are NOT available in which of the following physical formats?

Ans – Kryptonite

4. This Valentine’s Day, you can shop for a Gift Card and get _ % cashback on your purchase.

Ans –  10%

5.The Amazon Gift Cards store in India does NOT include cards for which of these occasions?

Ans – Full Moon Day

You may also like Amazon Pay Recharge Quiz Contest – Win ₹5000 Amazon Pay Balance (Answers Added)

How to participate in Amazon Honor 7X Quiz Contest?

  • All you need is an amazon account, if you don’t have make it from here
  • Now login to your account in Amazon App
  • You’ll see a banner saying “Amazon Pay Honor 7X Quiz” simply tap it
  • Now click to start and questions will appear in front of you
  • Check the answers above and complete the task
  • As soon as you give 5 answers correctly, you’ll receive congratulations message

Now wait for the date to announce the result of the quiz and check whether you won or not 🙂

  • Winners will be declared by 31st March 2018

Tags : Amazon todays quiz answers, Amazon 6th february quiz answers, Amazon gift cards quiz answers

Join WhatsApp Broadcast @ 9067949164

One thought on “(All Answers) Amazon Honor 7X Quiz – Answer and Win Honor 7X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *